Profesionalni mesarski nož. Nož se koristi za otkoštavanje (odvajanje mesa od kosti) mesa kod svih vrsta životinja. Ovaj nož ima široku primenu u klanicama, firmama za preradu mesa, mesarama, hotelima , restoranima , kafanama.
Sečivo je od kvalitetnog nerđajućeg čelika Nemačke proizvodnje „ Thyssenkrupp“, i veoma dobro drži oštricu. Takođe sečivo je veoma dobro naoštreno i ispolirano tako da je nož odmah spreman za upotrebu. Poliranjem smo postigli da nož lagano prodire kroz meso, ne lepi se trenje je minimalno. Oštri se masatom a posle dužeg rada ga treba odneti kod oštrača.
Drška je napravljena tako da prati anatomiju ruke, dobro stoji u ruci i veoma je prijatna za rad. Materijal koji se koristi za izradu drške je plastika, Holandske proizvodnje. Koristi se isključivo za prehrambenu industriju.
Ovaj nož je rucno napravljen osim drške koja se lije u kalupu.
Recenzije
Još nema komentara.